Nordfeldt-gerucht verrast sc Heerenveen

Nordfeldt-gerucht verrast sc Heerenveen

Jans heeft toegegeven dat Nordfeldt, doelman van IF Brommapojkarna, bekend is bij sc Heerenveen. Afgelopen zomer werd de jeugdinternational zelfs even een serieus doelwit toen Brian Vandenbussche werd geconfronteerd met een zware knieblessure. Het gerucht dat de Friese club een nieuwe poging wil ondernemen berust desondanks niet op waarheid. "We hebben voldoende doelmannen en bovendien geen ruimte om fors te investeren", reageert Hansma in het Friesch Dagblad.

Of Heerenveen op latere termijn alsnog een nieuwe poging waagt om Nordfeldt te halen is nog ongewis. Dat hangt mede af van de toekomst van Brian Vandenbussche. De herstellende doelman uit België heeft immers een aflopend contract. "Ik heb een eerlijk gesprek met Brian gehad. Het belangrijkste is dat hij fit wordt. Pas daarna zullen we over mogelijke contractverlenging praten", is het commentaar van Hansma over zijn toekomst.

De kans is groot dat middenvelder Geert-Arend Roorda en Michal Papadopulos Heerenveen gaan verlaten. Voor het tweetal is er belangstelling vanuit binnen-en buitenland. Daarentegen is de kans klein dat Youssef El-Akchaoui de overstap maakt naar ADO Den Haag. Zijn oud-club hikt aan tegen de vergoedingssom die Heerenveen voor de linksback verlangt. Bovendien is er met hem persoonlijk nog geen akkoord bereikt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s