ADO niet blij met kritische uitlatingen Derijck

ADO niet blij met kritische uitlatingen Derijck

27-04-2011 19:01

Na afloop van het competitieduel met FC Twente ging Derijck in op zijn situatie in Den Haag. De verdediger gaf te kennen 'absoluut geen goed gevoel' te hebben overgehouden aan gesprekken met de club uit Den Haag over zijn toekomst. "Voor mijzelf was het gedane voorstel in financieel opzicht niet wat ik er van verlangd had", aldus de verdediger, die nog een contract tot medio 2012 heeft, tegenover VoetbalPrimeur.

Trainer John van den Brom kondigt in gesprek met Voetbal International aan Derijck aan te spreken op zijn uitlatingen over de gesprekken en het contractvoorstel. "Dat is helemaal niet zo. De club heeft Timothy nog geen officieel voorstel gedaan. Spelers mogen van mij een mening hebben, dat moeten ze zelfs, maar ik baal er wel van dat de laatste tijd steeds meer via de media wordt gecommuniceerd", aldus de trainer.

"Ik baal er dus ook van dat Timothy dat nu ook doet, terwijl ik hem hierin altijd juist redelijk verstandig vond", vervolgt Van den Brom. De trainer benadrukt dat de club graag door wil met de verdediger, die in de belangstelling staat van clubs als Bolton Wanderers en Club Brugge. Die interesse is echter nog niet concreet.