M'Vila en Doumbia blijven voorlopig in Rennes

M'Vila en Doumbia blijven voorlopig in Rennes

17-07-2012 13:05

Alledrie spelers hebben uitgesproken dat ze graag een stap willen maken, maar geen van het trio heeft tot dusver een handtekening bij een nieuwe club gezet. Voorzitter Frederic de Saint Sernin bevestigt dat er interesse is.

De Franse Malinees Doumbia (foto) leek het dichtst bij een transfer, nadat hij in gesprek was met West Bromwich Albion. "Er kwam geen akkoord tussen de speler en de club", laat de preses weten aan RMC.

De Franse international M’Vila is onder meer gewild in Londen, bij het Arsenal van zijn landgenoot Arsène Wenger. De Saint Sernin: "We hebben met hem afgesproken dat hij deze zomer getransfereerd wordt. Er zijn meerdere clubs die interesse toonden, maar er is geen bod. Het zijn grote clubs en allemaal uit het buitenland."

De minder bekende Brahimi claimde dat hij in onderhandeling was over een vertrek naar Engeland, maar de preses van Rennes beweert dat er geen voorstel voor de jeugdinternational is binnen gekomen. "Brahimi staat op de transferlijst, hij wilde weg. Maar we hebben nog geen specifiek bod voor hem ontvangen", aldus De Saint Sernin.