Davids gaat snel over Barnet-toekomst praten
Trainer/speler gaat snel over toekomst bij Bees praten

Davids gaat snel over Barnet-toekomst praten

29-04-2013 12:12
2

Barnet kukelde zaterdag op doelsaldo uit de League Two en komt volgend seizoen zodoende uit in de Conference. Davids, die in oktober aan de slag ging bij The Bees, praat binnenkort met voorzitter Tony Kleanthous over de toekomst. "Ik zal de zaken de komende weken evalueren met de voorzitter", zegt de veertigjarige Davids in gesprek met de BBC.

"Ik wil absoluut graag bij Barnet zijn. Het is jammer, League Two was een leuke competitie om in te spelen. Ik heb een geweldige tijd gehad, het is vervelend dat het op deze manier moet eindigen." Davids boekte met Barnet 8 overwinningen in 22 wedstrijden, het bleek uiteindelijk niet genoeg om lijfsbehoud te bewerkstelligen. Na acht jaar moet Barnet zich via de Conference weer omhoog knokken.

"Het is wat het is en je bent waar je bent"
Davids, die zelf als speler de Champions League en UEFA Cup wist te winnen, wil niet spreken van een stapje lager. "Wat bedoel je met een 'comedown'? Ik ben niet iemand die zijn medailles poetst. Het is wat het is en je bent waar je bent. Als je naar de Conference moet, ga je naar de Conference. We konden ons een paar wedstrijden terug al veilig spelen."

"Ikzelf, ik ben teleurgesteld", gaat Davids verder. "Uiteindelijk heb ik voldaan aan de doelen die de voorzitter me gesteld heeft: spelers uit de jeugdopleiding beter laten voetballen, attractief voetbal spelen en 51 punten behalen. We zijn gedegradeerd met 51 punten en dat is zonde en een bittere pil."