De Boer: 'Wil in de toekomst wel bij Spurs of Liverpool werken'
Ajax-coach denkt nu nog niet aan vertrek

De Boer: 'Wil in de toekomst wel bij Spurs of Liverpool werken'

07-02-2014 11:18
12

Frank de Boer zou in de toekomst best trainer van Liverpool of Tottenham Hotspur willen worden. Dat zegt de Ajax-coach vrijdag in een interview met de BBC.

De 43-jarige De Boer werd onlangs nog gepolst door Tottenham en sloeg eerder al een aanbieding van Liverpool af. "Maar het zijn clubs waar ik in de toekomst best trainer zou kunnen zijn. De historie van de clubs en de mogelijkheden met het team zijn wel mijn kopje thee."

"Nu denk ik daar nog niet aan. Ik heb het geweldig naar m'n zin bij Ajax. Ik heb geen haast om te vertrekken want iedereen is nog blij met me. Elke dag stap ik met een lach op m’n gezicht de auto in naar de club. Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben, maar er zal vast een moment komen dat ik het minder naar m'n zin heb of de club mij niet meer ziet zitten. Dan moeten we ieder onze eigen weg kiezen."

Volgens De Boer was vooral Liverpool in het verleden concreet. "Tottenham heeft alleen bij mijn zaakwaarnemer geïnformeerd nadat André Villas-Boas werd ontslagen. Maar ik zei 'nee, het is niet het juiste moment'."