Breaking news

Löw kondigt vertrek aan: Duitsland moet na 15 jaar op zoek naar nieuwe bondscoach

Brisbane Roar hoopt op megastunt met Totti: Je weet het nooit

Brisbane Roar hoopt op megastunt met Totti: "Je weet het nooit"

Gepubliceerd: donderdag 6 maart 2014 om 11:41do 06-03-2014 om 11:41

Het Australische Brisbane Roar hoopt dat het komende zomer voor een stunt van jewelste kan zorgen door AS Roma-legende Francesco Totti in te lijven. De 37-jarige Italiaan moet na Alessandro Del Piero de tweede superster in de A-League worden.

Hoewel een transfer niet erg geloofwaardig lijkt gezien de liefde van Totti voor AS Roma en zijn contract tot medio 2016, droomt Brisbane Roar wel van de komst van de ex-international. "Het zou geweldig zijn als we een grote kampioen als Totti konden vastleggen", zegt vice-voorzitter Chris Fong tegen de Corriere dello Sport.

"Hij is een ongelooflijke speler en iedereen kent hem", vervolgt Fong, die zich vastklampt aan de komst van Del Piero naar Sydney. "Del Piero is een icoon van Sydney geworden en Francesco kan bij ons hetzelfde bereiken. Hij is al een legende en hij zal als een koning worden onthaald in Australië. De A-League is aan het opkomen sinds de komst van Del Piero. Ik weet wat Totti betekent voor Roma, maar je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal."

Brisbane Roar eindigde vorig seizoen als vijfde in de A-League en staat momenteel bovenaan de ranglijst. PEC Zwolle-aanvaller Stef Nijland speelde er in het verleden en de Utrechters Tommy Oar, Adam Sarota en Michael Zullo begonnen hun carrière bij de tweevoudig landskampioen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws