FC Utrecht staat voor cruciaal duel: Hebben wat goed te maken
Wouters heeft lof voor Heracles: "Het is een goed voetballende ploeg"

FC Utrecht staat voor cruciaal duel: "Hebben wat goed te maken"

11-04-2014 13:55

Voor FC Utrecht kan het komende thuisduel met Heracles Almelo de doorslag geven over lijfsbehoud in de Eredivisie. Bij winst mag de ploeg van Jan Wouters zich wel veilig wanen, want het gat met nummer zestien RKC Waalwijk is vijf punten.

In de Tukkers ontmoet FC Utrecht wel een club die het beter doet op vreemde bodem dan welke ploeg in de Eredivisie dan ook. "Het is een goed voetballende ploeg", looft Wouters in zijn vooruitblik op de officiële website. "Dat waren ze al onder voormalig trainer Peter Bosz, maar dat zijn ze nog steeds onder trainer Jan de Jonge."

Wedden

Meer odds

"Voorin op de flanken hebben ze veel snelheid met spelers als Mikhael Rosheuvel en Bryan Linssen. Hier moeten we waakzaam voor zijn. Tevens zijn middenvelders Thomas Bruns en Ilias Bel Hassani spelers om niet uit het oog te verliezen", weet de coach van de Utrechters, die het sowieso moet doen zonder Steve De Ridder (geschorst), Yassin Ayoub, Edouard Duplan en Willem Janssen (geblesseerd). Tommy Oar keert terug van een schorsing.

FC Utrecht verloor het laatste duel van ADO Den Haag met liefst 4-1 na de rode kaart van De Ridder. "We hebben zondag wat goed te maken na de wedstrijd tegen ADO Den Haag", zegt Wouters dan ook. "Ik ga er vanuit dat mijn spelers gebrand zijn om voor het thuispubliek een goede prestatie neer te zetten."