Frans international verruilt reservebank Paris Saint-Germain voor San Siro
"Een geweldige club met een geweldig team"

Frans international verruilt reservebank Paris Saint-Germain voor San Siro

12-06-2014 10:57

Jérémy Ménez is vanaf heden verlost van de reservebank van Paris Saint-Germain. De middenvelder speelt na de zomer in het shirt van AC Milan. De 27-jarige hoopt door zijn transfer meer aan spelen toe te komen. 

Ménez maakte in 2011 de overstap van AS Roma naar PSG. In zijn eerste twee seizoenen was de Fransman een vaste waarde, maar sinds de komst van trainer Laurent Blanc zit hij vaker op de bank dan hem lief is. Afgelopen voetbaljaargang moest Ménez zich tevreden stellen met zestien competitiewedstrijden, waarvan negen als invaller. Eerder plukte Milan de Braziliaanse verdediger Alex al weg bij PSG.

Wedden

Meer odds

"Ik ben erg blij met mijn transfer en ik hoop bij AC Milan prijzen te winnen, net zoals ik in Parijs heb gedaan", reageert Ménez tegenover MilanNews. De Fransman moet wel nog medisch gekeurd worden, laat AC Milan weten op de officiële website. "Waarom Milan? Het is een geweldige club met een geweldig team. Ik hoop hier goed te presteren, want ik heb niet voor niets een vierjarig contact ondertekend."

Fenomenez begon zijn loopbaan in de Franse competitie bij FC Sochaux. Na twee seizoenen werd hij ontdekt door AS Monaco, dat drie voetbaljaargangen van zijn diensten genoot. Vervolgens waagde Ménez in 2008 de overstap naar AS Roma om in 2011 bij PSG weer terug te keren in Frankrijk. De tweebenige speler werd eerder deze maand niet opgenomen in de defintieve selectie van het Franse elftal voor het WK in Brazilië.