'Napoli verliest geduld met Belg en schakelt door naar De Guzman'
Italiaanse club geïnteresseerd in middenvelder

'Napoli verliest geduld met Belg en schakelt door naar De Guzman'

15-08-2014 20:39

Het geduld van Napoli met Manchester United en Marouane Fellaini begint langzaam op te raken. De Italianen kijken daarom naar alternatieven en één van hen is Jonathan De Guzman.

Napoli werkt al wekenlang aan de komst van Fellaini, maar Manchester United twijfelt over het aanbod van vijftien miljoen euro. Dat zou een verlies van achttien miljoen betekenen in een tijdsbestek van één jaar en dat is manager Louis van Gaal te gortig. Napoli hoopt deze week nog duidelijkheid te krijgen van de Engelse club.

Wedden

Meer odds

Als Fellaini geen haalbare kaart blijkt, schakelt Napoli over naar De Guzman. De middenvelder leek aanvankelijk op weg naar Queens Park Rangers of Swansea City, maar een overstap naar Italië trekt hem volgens Sky Sport Italia ook wel. De Guzman, die met Oranje zijn opwachting maakte op het WK in Brazilië, staat nu nog onder contract bij Villarreal.

Napoli hoopt De Guzman in eerste instantie te huren, om hem volgend jaar zomer voor een bedrag van ongeveer zeven miljoen euro definitief over te nemen. De Italiaanse club is op zoek naar een nieuwe middenvelder na het vertrek van Valon Behrami, Blerim Dzemaili en Walter Gargano. Sampdoria-talent Pedro Obiang is een derde optie.