'Costa belandde door mysterieus virus in ziekenhuis en mist kraker tegen Van Gaal'

'Costa belandde door mysterieus virus in ziekenhuis en mist kraker tegen Van Gaal'

Gepubliceerd: donderdag 23 oktober 2014 om 15:22do 23-10-2014 om 15:22

Chelsea kampt momenteel met een klein spitsenprobleem. Didier Drogba en Loïc Remy zijn niet volledig fit en topscorer Diego Costa zou last hebben van een mysterieus virus. De Londenaren weigeren openbaar te maken waarom Costa een nacht in het ziekenhuis doorgebracht zou hebben, aldus The Daily Telegraph.

Aanvaller Costa kampt officieel met een liesblessure, maar de Spaans international heeft bij terugkomst van de interlandperiode enige tijd in een ziekenhuis doorgebracht. Hij was ziek, maar Chelsea brengt niet naar buiten wat er precies aan de hand was. Het zou volgens The Telegraph om een hevig maagvirus gaan, tot frustratie van trainer Jose Mourinho. De Portugees is niet te spreken over het feit dat zijn spits met twee blessures kampt. Costa, topscorer in de Premier League met negen doelpunten, miste de duels met Crystal Palace en NK Maribor. Volgens Mourinho is de geboren Braziliaan ook niet op tijd fit voor de clash met Manchester United.

De Londense koploper van de Premier League heeft zowaar een klein spitsenprobleem. Naast Costa is ook Loïc Remy niet fit. De international van Frankrijk viel met een liesblessure uit in de Champions League-wedstrijd tegen Maribor (6-0 winst). ''We moeten de scan van donderdag (vandaag, red.) even afwachten'', aldus Remy tegen The Telegraph. ''Ik hoop dat het meevalt. Het was een beetje stijf, maar als ik me niet goed voel is het beter om een ander te laten spelen.'' Ook Didier Drogba is niet geheel fit. Hij is nog herstellende van een enkelblessure, maar deed dinsdag wel mee tegen Maribor en zou eventueel kunnen spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws