'Buitenbeentje' blijft in midden Strootman en Roma: Beschamend en triest

'Buitenbeentje' blijft in midden Strootman en Roma: "Beschamend en triest"

18-12-2014 16:56
0

De supporters van Crystal Palace hoeven niet te rekenen op de komst van Ashley Cole. De linksback beleeft een moeizaam debuutseizoen bij AS Roma, maar weigert de witte vlag al te hijsen.

Cole gaat voor zijn kans in de Italiaanse hoofdstad en heeft nog geen trek in een terugkeer naar de Premier League. "Ashley houdt van het leven in Italië en Rome", verklaart David Manasseh in gesprek met de Daily Express. De zaakwaarnemer van Cole noemt de geruchten over een winterse transfer naar Crystal Palace 'beschamend'. "De fans van Palace hebben valse hoop gekregen. Triest."

Feit blijft wel dat de oud-speler van Arsenal en Chelsea nauwelijks aan de bak komt bij Roma. Rudi Garcia, trainer van de Romeinen, heeft een voorkeur voor Jose Holebas als linksback. Crystal Palace had de Engelsman, die in zijn thuisland maandenlang werd afgeschilderd als het buitenbeetje van Roma, graag op willen pikken, maar hoeft zich in de winterstop niet te melden. Manasseh: "Ashley concentreert zich op Roma en wil prijzen winnen in Italië. De landstitel is zijn doel. Niets anders."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s