Oud-Feyenoorder zorgt voor verbazing in België: 'Hij is hier officieel aangesloten'
Clubleiding denkt na over vervolg

Oud-Feyenoorder zorgt voor verbazing in België: 'Hij is hier officieel aangesloten'

11-01-2015 13:34
2

Andwelé Slory heeft in België voor totale verbijstering gezorgd. KV Turnhout claimt afgelopen december een overeenkomst te hebben gesloten met de 32-jarige aanvaller, die vervolgens opeens bij FC Dordrecht tekende.

Volgens KV Turnhout is op 10 december een samenwerking bekrachtigd. 'De intentie was om hem, eenmaal de administratieve rompslomp achter de rug was, officieel voor te stellen tijdens een persconferentie. Op 7 januari was het eindelijk zo ver en stuurde de KBVB het officiële bericht dat de Nederlandse voetbalbond het ITC had afgeleverd en dat de KBVB de aansluiting aanvaard had', schrijft de club.

'Maar op hetzelfde moment verscheen op de website van Dordrecht het bericht dat Slory een contract voor 1,5 jaar tekende bij FC Dordrecht en dat hij meteen was opgenomen in de A-kern.' De Belgen zijn vanzelfsprekend niet content met dit verhaal. 'Slory is officieel aangesloten bij KV Turnhout, daaromtrent kan geen enkele twijfel bestaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.'

Slory speelde in het verleden voor clubs als Feyenoord, West Bromwich Albion, Levski Sofia en Adelaide United. In 2011 stopte de aanvaller, maar ging als amateur verder bij FC Barendrecht.