'Opvallende verandering: AC Milan ziet het ineens in Van Ginkel zitten'

'Opvallende verandering: AC Milan ziet het ineens in Van Ginkel zitten'

25-03-2015 09:15
2

Marco van Ginkel leek na dit seizoen terug te keren naar Chelsea. De kans lijkt echter toch te bestaan dat de middenvelder langer bij AC Milan blijft. Dat meldt La Gazzetta dello Sport woensdag.

Van Ginkel wordt door de Rossoneri gehuurd van Chelsea. Het seizoen van Van Ginkel wordt echter geteisterd door blessures en reserverollen. De afgelopen weken is er wat veranderd. Van Ginkel kwam door personele problemen in de basis terecht. Hij mocht zelfs de wedstrijden tegen Cargliari en Fiorentina uitspelen.

Dat leidt ertoe dat trainer Filippo Inzaghi het langzaam maar zeker begint te zien zitten in de oud-Vitessenaar. Het staat volgens de roze sportkrant vast dat Van Ginkel ook na de interlandperiode een basisplaats krijgt. De komende anderhalve week zal hij verder aan zijn vorm werken op Milanello.

Het ligt niet voor de hand dat Milan besluit om Van Ginkel te kopen. Een nieuwe verhuurperiode ligt volgens La Gazzetta eerder voor de hand. Die discussie zal echter pas na het lopende seizoen gevoerd worden. Engelse tabloids melden woensdag dat Chelsea een aantal spelers wil verkopen en dat Van Ginkel een van de kandidaten is. Als Milan een deel van de kosten afdekt, is er wellicht toch de optie dat zijn contract bij The Blues in stand kan worden gehouden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie