AZ uiterst verbaasd over 'Ajax-transfer': Dat is altijd zijn insteek geweest

AZ uiterst verbaasd over 'Ajax-transfer': "Dat is altijd zijn insteek geweest"

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2015 om 09:01di 07-04-2015 om 09:01

Volgens De Telegraaf komt de witte rook al bijna uit de Arena, maar bij AZ weet men nog helemaal niets van een aanstaande transfer van Nemanja Gudelj. In Alkmaar reageert men uiterst verbaasd op het bericht dat een overgang naar Amsterdam aanstaande is

Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax en Gudelj in verregaande onderhandelingen zijn over een vijfjarig contract. Bij AZ vindt men dat vreemd. "Het is heel simpel: Ajax heeft zich niet bij ons gemeld", zegt technisch directeur Earnest Stewart. "Ik lees dat hij voor vijf jaar heeft getekend, maar volgens mij heeft hij nog een doorlopend contract voor twee jaar."

De keuze voor Ajax zou Stewart ook bevreemden. "In het laatste gesprek dat ik met hem heb gehad, kreeg ik de indruk dat hij het liefst zijn volgende stap in het buitenland wil zetten. Dat is altijd zijn insteek geweest. Dus ik kijk hiervan op", aldus de Amerikaan tegen Voetbal International.

Naast PSV, dat in de Servische middenvelder een mogelijke opvolger ziet van Georginio Wijnaldum, zou er bovendien meer belangstelling zijn. "Er zijn meer clubs geïnteresseerd in Gudelj." Een transfer staat in elk geval nog niet vast. "Ajax zal toch eerst langs ons moeten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws