Feyenoord vindt nieuwe derde doelman: We hebben alle vertrouwen in hem
Miazek krijgt contract tot medio 2017

Feyenoord vindt nieuwe derde doelman: "We hebben alle vertrouwen in hem"

14-04-2015 16:09

Feyenoord heeft Kamil Miazek tot de zomer van 2017 vastgelegd. De doelman van A1 sluit komend seizoen als derde doelman aan bij de eerste selectie. In het nieuwe contract is bovendien een optie opgenomen voor nog eens twee seizoenen.

Miazek neemt met zijn nieuwe verbintenis de plaats in van Ronald Graafland, die in Rotterdam een contract heeft tot het einde van het seizoen. Miazek reisde in de winter al met Feyenoord mee naar Dubai. "Dat is een heel goede test voor mij geweest. Het betekent heel veel voor mij dat ik nu een nieuw contract heb mogen tekenen bij Feyenoord", zegt hij op de officiële clubsite.

"En dat ik na de zomer mag aansluiten bij de eerste selectie. Dat betekent dat de club veel vertrouwen in mij heeft", vervolgt Miazek. "Ik besef dat de concurrentie voor de positie onder de lat groot is bij Feyenoord, maar ik ga de strijd aan. Mijn doel is om ooit eerste keeper van Feyenoord te worden."

Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, is eveneens content. "We zien dat Kamil veel mogelijkheden heeft. Hij is drie jaar geleden bij ons in de opleiding gekomen en heeft zich sindsdien als mens en als speler enorm ontwikkeld. Het zijn niet de eerste de beste keepers met wie hij moet concurreren, maar Kamil krijgt van ons de tijd en we hebben alle vertrouwen in hem."