Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij FC Utrecht

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij FC Utrecht

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2015 om 13:00do 21-05-2015 om 13:00

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle FC Utrecht-spelers die uit hun contract lopen.

Tommy Oar
Oar weigert, tot ongenoegen van Frans van Seumeren, bij te tekenen bij Utrecht. Het is niet bekend waar de Australiër, goed voor zeven assists in achttien competitiewedstrijden, zijn loopbaan vervolgt.

Édouard Duplan
Utrecht is tevreden over de verrichtingen van middenvelder Duplan. De Fransman lijkt in principe langer aan te blijven bij de Domstedelingen. De onderhandelingen duren nog voort.

Michael Zullo
Utrecht heeft het contract van Zullo formeeld opgezegd. De Domstedelingen zijn nog wel in onderhandeling met de linksback over een eventueel nieuw dienstverband. Vooralsnog is het huwelijk tussen Zullo en Utrecht allerminst gelukkig. De Australiër stond het gehele seizoen, door een afgescheurde kruisband, aan de kant.

Jeroen Verhoeven
Het contract van doelman Verhoeven is formeel opgezegd. Verhoeven keepte vijf wedstrijden in de hoofdmacht en werd daarbij tien keer gepasseerd.

Elroy Pappot
Middenvelder Pappot kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Fortuna Sittard. Pappot, die mag uitkijken naar een nieuwe club, speelde twaalf wedstrijden in de Jupiler League.

Jong FC Utrecht

Mike Havekotte
Voor doelman Havekotte is er geen toekomst meer bij Utrecht. De optie in de aflopende verbintenis van Havekotte, die vijf wedstrijden keepte namens de beloften, wordt niet gelicht. 

Jordy van der Winden
De optie in het aflopende contract van Van der Winden wordt niet gelicht. De linksback speelde negen wedstrijden namens de beloften.

Remco van Wingerden
Het contract van Van Wingerden wordt niet verlengd. De middenvelder geniet nog geen belangstelling van andere clubs. 

Yemaro Hoogdorp
Utrecht gaat niet verder met Hoogdorp. De twintigjarige centrale verdediger kwam acht wedstrijden in actie voor Jong Utrecht en leverde daarbij twee assists.

Aflopend huurcontract

Naast alle spelers die transfervrij op te pikken zijn, zijn er ook spelers die beschikken over een aflopend huurcontract en terugkeren naar hun club. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Danny Verbeek
Huurling Verbeek heeft bij Standard Luik nog een contract tot medio 2016. De aanvaller, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geblesseerd raakte, was afgelopend weekend nog trefzeker tegen Vitesse. Waar Verbeek komend seizoen speelt, is nog niet bekend.

Benieuwd naar andere transfervrije spelers? Bekijk hieronder welke spelers bij welke clubs mogen vertrekken:

PSV
Ajax
Feyenoord
AZ
Vitesse
PEC Zwolle
SC Heerenveen
FC Groningen
Willem II
FC Twente

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws