Nare bijsmaak voor Go Ahead: Worden nu gestraft voor iets waar we buiten staan
Heenduel eindigde in 1-1

Nare bijsmaak voor Go Ahead: "Worden nu gestraft voor iets waar we buiten staan"

08-07-2015 22:05
3

Go Ahead neemt het donderdagavond wederom op tegen Ferencvaros. In Hongarije staat de return in de eerste voorronde van de Europa League op het programma. Go Ahead-trainer Dennis Demmers heeft een hoge pet op van de tegenstander. 

Afgelopen weekend was de coach persoonlijk toeschouwer bij het Super Cup-duel dat Ferencvaros afwerkte tegen Videoton (3-0 winst). "Een uitstekende overwinning op een goede tegenstander. Het is een zeer volwassen ploeg, zelfs met een mannetje minder. Ferencváros kan in Nederland meespelen bij de bovenste zes", meent Demmers.

Wedden

Meer odds

"We leven heel erg toe naar deze wedstrijd. Laten we niet vergeten dat het heel speciaal is wat hier gebeurt. We moeten hier ook van genieten. En dat gaan we zeker doen", aldus de trainer, die het jammer vindt dat er tijdens de ontmoeting geen fans aanwezig zullen zijn. Dit als gevolg van een sanctie die Ferencvaros door de UEFA kreeg opgelegd.

"Wij worden nu gestraft voor iets waar we buiten staan. Het voordeel is dat de spelers nu goed luisteren omdat ze me zeker horen."