'Champions League-finalist flirt met Sneijder en doet bod van zes miljoen'
Middenvelder moet in Turijn vertrek middenvelders opvangen

'Champions League-finalist flirt met Sneijder en doet bod van zes miljoen'

22-07-2015 09:10
8

Wesley Sneijder is opnieuw in beeld om naar Juventus te verkassen. Dat melden Italiaanse media woensdag. Er zou zelfs al een bod op de middenvelder van Galatasaray zijn gedaan. 

Dat meldt La Repubblica. Sneijder geldt als alternatief voor Julian Draxler, wiens vraagprijs hoog is. Schalke 04 vraagt dertig miljoen euro voor de Duits international. Sneijder, die nog één jaar contract heeft in Istanbul, is aanmerkelijk goedkoper. Juventus heeft volgens de Italiaanse krant al een bod van zes miljoen euro neergelegd in Istanbul.

Wedden

Meer odds

Het bericht komt op een voor Sneijder interessant moment. Eerder deze maand werd gemeld dat hij er nog niet uit is gekomen met de clubleiding van Galatasaray over een nieuw contract. Een aanbieding van de verliezend finalist van de Champions League maakt zijn positie er allerminst slechter op. Sneijder zou geen genoegen hebben genomen met een contractvoorstel met een looptijd van twee seizoenen.

De flirt tussen Juventus en Sneijder is niet nieuw. Afgelopen winter was er ook al sprake van een mogelijke overstap. In Turijn is Andrea Pirlo al vertrokken en staat Arturo Vidal op het punt naar Bayern München over te stappen.