Vette pech voor PEC: Het voorstel van Zwolle was te belachelijk
Aldus td Oliver Renard

Vette pech voor PEC: "Het voorstel van Zwolle was te belachelijk"

06-08-2015 09:51
4

Colin Coosemans lijkt sowieso niet de nieuwe doelman van PEC Zwolle te worden. Volgens Het Nieuwsblad meldde de eredivisionist zich deze week bij KV Mechelen om te praten over de goalie. PEC deed echter een 'belachelijk' aanbod. 

Dat beweert technisch directeur Olivier Renard althans. Zwolle zou de 23-jarige sluitspost voor één seizoen willen huren van Mechelen. "We willen hem niet laten gaan, en het voorstel van Zwolle was te belachelijk", reageert Renard kort. "Coosemans gaat nergens heen, hij is tenslotte nog maar pas gehaald."

Zelf zou de keeper graag willen verkassen. Zijn situatie bij Mechelen is erg problematisch. Omdat Mechelen Jean-Francois Gillet heeft aangetrokken, is Coosemans gedegradeerd tot reservedoelman.

PEC Zwolle is naarstig op zoek naar versterking onder de lat. Warner Hahn werd afgelopen seizoen gehuurd van Feyenoord. Hij is inmiddels teruggekeerd in De Kuip en lijkt niet opnieuw gestald te worden bij de formatie van Ron Jans. Dinsdag vertelde technisch directeur Gerard Nijkamp dat PEC snel duidelijkheid hoopte te krijgen over de situatie onder de Zwolse lat.