Toivonen naar uitgang geduwd: 'Ik heb ook geen zin om hier te blijven'

Toivonen naar uitgang geduwd: 'Ik heb ook geen zin om hier te blijven'

Gepubliceerd: dinsdag 25 augustus 2015 om 12:45di 25-08-2015 om 12:45

Ola Toivonen is op weg naar een nieuwe club. De 29-jarige Zweed mag van Stade Rennes vertrekken en lijkt op weg naar het Duitse FSV Mainz 05. Dat meldt L'Equipe dinsdag.

Het contract van Toivonen loopt in Frankrijk nog tot medio 2017. Omdat Rennes deze zomer versterking haalde, mag de oud-speler van PSV echter vertrekken. Naast Mainz zou ook Bayer Leverkusen de naam van Toivonen hebben opgeschreven. Mainz is echter het meest concreet. Toivonen werd vorige week al aan Galatasaray gelinkt.

De Zweeds international heeft het boek Stade Rennes al dichtgeslagen. "Het is moeilijk voor me, want ik wil spelen. Ik wil de club verlaten, want ik heb ook geen zin om bij een club te blijven die mij niet op prijs stelt", aldus Toivonen, die weinig aan onduidelijkheid over laat. "De club wil mij ook graag verkopen. Er zijn nieuwe spelers gekomen. Ik begrijp hoe het werkt, dan moeten er anderen weg."

"Rennes moet alleen nog wel een bod accepteren, dan kan ik gaan. Aan het einde van vorig seizoen is me al verteld dat ik weg mag. Daar heb ik toen al mee ingestemd", besluit Toivonen tegen de Franse krant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws