Triest dat hij mij de schuld geeft, omdat hij niet heeft gepresteerd met Willem II

"Triest dat hij mij de schuld geeft, omdat hij niet heeft gepresteerd met Willem II"

26-08-2015 18:52
1

Voormalig Willem II-speler Ibrahim Kargbo is woest op Fons Groenendijk. De voormalig trainer van de Tilburgse formatie vertelde onlangs dat hij zich verraden voelde door enkele spelers die beschuldigd zijn van omkoping. 

In het seizoen 2009/2010 - toen Groenendijk de leiding had bij de Tricolores - zou onder meer Kargbo betrokken zijn geweest bij matchfixing. De inmiddels 33-jarige middenvelder is hiervoor (nog) niet veroordeeld. Toch sprak Groenendijk zich uit over de kwestie. En dat pikt Kargbo niet.

"Groenendijk praat shit. Hij moet zijn spelers vertrouwen. Hoe kan hij praten over e-mails die niemand heeft?", steekt hij van wal tegenover Voetbal International. "De man vond mij vanaf het begin al niks. Het eerste wat hij deed na zijn komst, was mij op de bank zetten."

"Het is triest dat zo'n man mij nu zomaar de schuld geeft, omdat hij niet goed heeft gepresteerd met Willem II. Groenendijk heeft mij nooit gemogen. I don't care. Ik heb een huis in Sierra Leone. Daar ga ik straks maar bijkomen, want een club kan ik nooit meer vinden", zo besluit hij.