Vreman twijfelt over transfervrije middenvelder: Niet de aangewezen persoon

Vreman twijfelt over transfervrije middenvelder: "Niet de aangewezen persoon"

30-10-2015 15:24
1

Voor hekkensluiter De Graafschap wacht in speelronde elf van de Eredivisie het zware thuisduel met PSV. Jan Vreman denkt dat zijn elftal onbevangen kan spelen tegen de regerend landskampioen. 

"Een hele mooie wedstrijd. PSV is natuurlijk favoriet, maar er liggen altijd mogelijkheden. Wij kunnen onbevangen spelen",blikt de trainer vooruit met Omroep Gelderland. "Ze moeten wel gefrustreerd raken, liefst op de manier waarop we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Zoals tegen Feyenoord, maar ook tegen Heracles in grote fases van de wedstrijd."

"In balbezit moeten we betere keuzes maken en profiteren in de omschakeling", voegt Vreman toe. "En dan kijken waar we ze pijn kunnen doen. En als we dan toch de punten niet pakken, dan liever op deze manier dan dat we iedere week kansloos zijn."

Na de mislukte komst van Anouar Kali is De Graafschap nog altijd op zoek naar aanwinst. Technisch manager Peter Hofstede wilde desgevraagd bevestigen dat de transfervrije Wiljan Pluim in beeld is in Doetinchem, maar Vreman lijkt te twijfelen over de komst van de middenvelder, die in augustus zijn contract liet ontbinden bij Willem II en momenteel meetraint bij Jong Vitesse.

"Ik denk dat hij absoluut een goede voetballer is. Maar bij ons is het nu belangrijk om de organisatie te bewaken en van daaruit de goeie dingen te doen. Ik weet niet of Wiljan in eerste instantie de persoon daarvoor is", aldus de coach.