Van Gaal 'dichtbij transfer' Braziliaanse aanvaller: Hoop Engeland of Spanje

Van Gaal 'dichtbij transfer' Braziliaanse aanvaller: "Hoop Engeland of Spanje"

03-11-2015 08:08
2

Alexandre Pato moet Manchester United aan doelpunten gaan helpen als we talkSPORT mogen geloven. Maar niet alleen United-manager Louis van Gaal ziet het wel zitten in de Braziliaan. Ook het verrassende West Ham United van Slaven Bilic aast.

De 26-jarige aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor Sao Paulo, dat hem leent van Corinthians. Het ziet er niet naar uit dat Sao Paulo overgaat tot een definitieve transfer, terwijl Corinthians de aanvaller juist van de hand wil doen. United biedt mogelijk uitkomst. "Volgend jaar speel ik niet meer voor Sao Paulo, iedereen weet dat", zei Pato tegenover Radio Globo.

"Ik hoop dat ik in Engeland of Spanje aan de slag kan. Ik weet niet of ik bij Corinthians kan blijven. Ik zal zo goed mogelijk mijn best blijven doen. In de voetballerij heb je geen zekerheden, dus het is geen probleem om terug te keren bij Corinthians. Ik ben gewoon een professional", zei Pato tot slot. Het is opvallend dat hij de landen Engeland en Spanje als mogelijke volgende stop ziet, aangezien in de Spaanse media al verscheen dat FC Barcelona interesse heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s