Zag laatst de statistieken van Sven van Beek, dat is nog een stuk erger

"Zag laatst de statistieken van Sven van Beek, dat is nog een stuk erger"

05-11-2015 21:47
2

Sergio Padt zag er donderdagavond slecht uit bij de tegentreffer die FC Groningen kreeg tegen Slovan Liberec (0-1). De doelman verweet zichzelf na afloop echter weinig.

"Ik dook bij die kopbal naar de hoek en de bal stuiterde via de paal en mijn schouder in het doel", blikte Padt terug tegenover RTV Noord. "Wat had ik anders kunnen doen? Ik ben keeper en duik naar de bal. Als ik 'm niet tegen m'n schouder had gekregen, stonden er nog wel twee gasten vrij om de bal in het doel te schieten. Het was één moment van onoplettendheid en dat kost ons de wedstrijd."

Officieel kwam het tegendoelpunt op naam van Padt, die daar zelf van baalt. "Dit staat niet zo mooi op teletekst. Natuurlijk gingen m'n gedachten terug naar Vitesse, toen ook zoiets gebeurde. Ik zag laatst de statistieken van Sven van Beek, die al vijf eigen doelpunten heeft gemaakt. Dat is nog een stuk erger, laat ik het maar bij twee houden. Ik voel me niet de schlemiel. Ik voel net als het heel team teleurstelling dat het klaar is."