Nederlandse spits wil Hiddink pijnigen: Als ik scoor, dan zal ik even zwaaien

Nederlandse spits wil Hiddink pijnigen: "Als ik scoor, dan zal ik even zwaaien"

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2016 om 12:08vr 08-01-2016 om 12:08

Kevin van Veen maakte in het seizoen 2014/2015 furore in de Jupiler League. Namens FC Oss tekende de spits voor liefst zestien goals in twintig duels. Van Veen verdiende er een transfer naa Scunthorpe United mee. Komend weekend neemt de League One-club het in de FA Cup op tegen Chelsea. 

"Supermooi natuurlijk. En ook financieel, voor de club, om op Stamford Bridge te mogen voetballen", vertelt de Brabantse aanvaller (24) aan FOX Sports. "En ook nog tegen een Nederlandse trainer. Als we die dan even pijn kunnen doen...", doelt hij op Chelsea-manager Guus Hiddink.

"Ik denk niet dat Hiddink mij kent", vervolgt Van Veen. "Maar dat zou wel leuk zijn. Als ik hem zie, dan wens ik hem in het Nederlands succes. En als ik scoor, dan zal ik nog even zwaaien."

De kans bestaat overigens dat Van Veen, die enkele jaren geleden nog werkte als stukadoor, in de winterstop de overstap maakt naar de Eredivisie. Er is contact met één Eredivisie-club. "Er speelt wel iets, ja. Een klein beetje. Maar als ik heel eerlijk ben, zie ik het niet gebeuren. Of het een Brabantse club is? Nee, iets verder weg..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws