Dit was de ochtend: Schöne twijfelt over toekomst, Immers op zijn plek in Wales

Dit was de ochtend: Schöne twijfelt over toekomst, Immers op zijn plek in Wales

11-03-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Schöne twijfelt over Ajax-toekomst
Lasse Schöne heeft een contract tot 2017, maar moet het dit seizoen doen met een bijrol binnen de selectie van Ajax. De Deense routinier geeft aan dat hij baalt en graag wil voetballen. Schöne spreekt zich duidelijk uit over zijn situatie. (Helden Online)

Chelsea werkt niet mee aan transfer Hazard
Er lijkt eindelijk duidelijkheid te zijn: Eden Hazard blijft bij Chelsea. Hazard is steeds vaker de gebeten hond op Stamford Bridge, maar het bestuur van de Londense club wil de sterspeler niet verkopen. Verschillende Europese topclubs zouden interesse hebben in de Belg. (The Telegraph)

Lex Immers heeft het goed in Wales
Lex Immers heeft het uitstekend naar zijn zin bij Cardiff City, de club die hem momenteel huurt van Feyenoord. Na zijn goede prestaties dragen de fans van de club uit Wales de Hagenaar op handen. Immers spreekt zich uit over zijn toekomst. (De Telegraaf)

Robben geschrokken van Heitinga-nieuws
Arjen Robben is geschrokken van het feit dat John Heitinga onlangs besloot om per direct te stoppen als voetballer. De vedette van Bayern München en het Nederlands elftal vindt het moeilijk om onder ogen te zien dat steeds meer generatiegenoten aan het einde van hun voetbalcarrière zijn beland. Robben gaat in op een eventuele verlenging bij Bayern München(Algemeen Dagblad)

NEC bevestigt vertrek keeper
Hannes Halldorsson vertrekt per direct bij NEC. De 31-jarige doelman heeft in Nijmegen geen uitzicht op speelminuten en maakt het seizoen af in Noorwegen. Halldorsson heeft nog een contract tot 2017 en vertrekt op huurbasis naar Bodø/Glimt. (FOX Sports)