Berichten in Franse pers: Van der Wiel niet op huldiging door ruzie met Zlatan

15 maart om 09:16

Hommeles bij Paris Saint-Germain. Gregory van der Wiel miste zondag het kampioensfeest van de Parijzenaren, naar nu blijkt omdat hij ruzie kreeg met Zlatan Ibrahimovic.

Van der Wiel stond tijdens de kampioenswedstrijd tegen Troyes (0-9) in de basis, maar werd in de rust gewisseld. De officiële lezing is dat de Nederlander licht geblesseerd was, maar volgens Le Parisien is er iets anders gebeurd. Ibrahimovic was in de rust niet blij met een aantal gemiste kansen, waarna er een woordenwisseling met Van der Wiel ontstond.

Uiteindelijk was dat zo heftig dat Van der Wiel bij trainer Laurent Blanc om een wissel vroeg. 45 minuten later kroonde PSG zich officieel tot kampioen van Frankrijk. Op het aansluitende feest was iedereen aanwezig, behalve Van der Wiel. Hij moest volgens de club een vliegtuig halen en verliet het stadion direct na het laatste fluitsignaal.

Zowel Van der Wiel als Ibrahimovic heeft geen reactie gegeven op de berichtgeving. Duidelijk is wel - zo valt te concluderen uit zijn Instagram-posts - dat de oud-speler van Ajax in Amsterdam verblijft.