'Ik ben de topscorer van een sterke competitie, daarom is Blind positief'

'Ik ben de topscorer van een sterke competitie, daarom is Blind positief'

27-03-2016 18:43
1

Door het uitblijven van goede resultaten én het wegvallen van veel Oranje-internationals zijn de ogen dinsdag gericht op Quincy Promes. De aanvaller voelt zich naar eigen zeggen goed.

Het Nederlands elftal neemt het dinsdagavond op tegen Engeland op Wembley. Promes wordt weer in de basis verwacht. "Ik ben in vorm en voel me goed. Ik wil mezelf graag laten zien. Hopelijk kunnen we dinsdag wel een goed resultaat neerzetten", aldus de aanvaller van Spartak Moskou tegen FOX Sports.

Promes maakt een goed seizoen door in Rusland. "Ik scoor bij Spartak en krijg het vertrouwen van de bondscoach", refereert hij aan de lovende woorden van Danny Blind. "Ik wil mezelf laten zien tegen Engeland en dan is het belangrijk dat je vertrouwen krijgt. Het zijn mooie woorden van de bondscoach."

"Ik denk dat de bondscoach de mooie woorden haalt uit het feit dat ik toch in een sterke competitie speel. Ik maak gewoon wekelijks m'n doelpunten en maak de wedstrijden vol. En ik ben ook nog topscorer van de competitie (twaalf doelpunten, red.). Het geeft me vertrouwen", besluit Promes.

Meer: ook Edgar Davids positief over Promes