'Paris Saint-Germain geeft Van der Wiel definitief op voor prijzige sneltrein'

'Paris Saint-Germain geeft Van der Wiel definitief op voor prijzige sneltrein'

28-03-2016 12:16

Paris Saint-Germain heeft de landstitel al binnen in Frankrijk en kan zich dus al voorzichtig focussen op de zomerse transferperiode. Vooral op de positie van rechtsback wordt het interessant. Oud-Ajacied Gregory van der Wiel lijkt deze zomer te vertrekken bij de Franse kampioen.

De kans is groot dat de twee opties van dit seizoen, Van der Wiel en Serge Aurier, volgend seizoen niet meer voor PSG spelen. De Nederlander loopt uit zijn contract en heeft nog steeds geen aanbieding ontvangen, terwijl de Ivoriaan zichzelf ongemogelijk heeft gemaakt in Parijs.

Wedden

Meer odds

In Frankrijk wordt de toekomst van PSG voorzichtig voorspeld. Verwacht wordt dat de kampioen - en kwartfinalist in de Champions League - een nieuwe rechtsback gaat aantrekken. In dat kader wordt Hector Bellerin genoemd. De Spanjaard beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij Arsenal. Ook Bruno Peres van Torino staat op het lijstje, weet Le10Sport.

PSG heeft in de jacht op Bellerin (foto) in elk geval concurrentie van FC Barcelona, terwijl Bayern München in de markt is voor Peres. Beide kilometervreters moeten tientallen miljoenen kosten.