'Van Gaal schreeuwt naar spelers alsof het kinderen zijn, zo behandel je ons niet'

'Van Gaal schreeuwt naar spelers alsof het kinderen zijn, zo behandel je ons niet'

Gepubliceerd: zondag 10 april 2016 om 15:10zo 10-04-2016 om 15:10

Nani vertrok in de zomer van 2015 bij Manchester United. De Portugees heeft weinig goede herinneringen overgehouden aan het ene jaar dat hij samenwerkte met Louis van Gaal bij de Engelse topclub.

"Hij gebruikte me nauwelijks in de voorbereiding op het seizoen. Ik was de speler met de minste minuten in alle wedstrijden en ik had het gevoel: deze trainer heeft me niet nodig. Hij en zijn assistent-trainer (Albert Stuivenberg, red.) schreeuwden naar spelers alsof we kinderen waren. Ik dacht: dit is niet de manier om ons te behandelen want ik ben een professional. Ik train elke dag, ik doe niets fout, ik doe mijn best tijdens de training", zegt Nani tegen The Sunday Times.

Nani hekelt de veranderingen die zijn doorgevoerd door de komst van Van Gaal. "Het Manchester van nu is geen Manchester. Met alle respect naar de spelers die er lopen: de mentaliteit is anders. Als je Manchester United ziet op het veld is het een ander tijdperk." Tegenwoordig speelt Nani bij Fenerbahce. In Turkije komt hij veel aan spelen toe: in het huidige seizoen speelde hij 23 competitiewedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws