Dit was de ochtend: volop interesse Ziyech, Cambuur zet aanvaller op straat

Dit was de ochtend: volop interesse Ziyech, Cambuur zet aanvaller op straat

11-04-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Veel buitenlandse interesse Hakim Ziyech
Hakim Ziyech is al maanden geweldig aan het voetballen. De smaakmaker van FC Twente staat op de lijst bij veel clubs, zo bleek afgelopen zondag. Bij het duel met Feyenoord zaten er twaalf scouts van buitenlandse clubs op de tribune. (De Telegraaf)

Cambuur zet aanvaller per direct op straat
SC Cambuur neemt per direct afscheid van Valmir Berisha. Het contract van de Zweedse Albanees zou na dit seizoen aflopen en niet worden verlengd, maar Cambuur en Berisha nemen nu al afscheid van elkaar. De aanvaller kon de verwachtingen niet waarmaken. (Leeuwarder Courant

Hartewens Van Gaal gedeeld
De KNVB wil graag een ervaren technisch directeur aanstellen. Daarvoor was Louis van Gaal in beeld, maar de manager van Manchester United sloeg de aanbieding af. Volgens Co Adriaanse ambieert Van Gaal een functie bij Ajax. (Studio Voetbal)

Tegenstander na grove De Jong-tackle afgevoerd in rolstoel
Nigel de Jong heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. De middenvelder van LA Galaxy trapte tegenstander Darlington Nagbe van Portland Timbers zondag hard op de enkel. Nagbe moest het veld per rolstoel verlaten. (FOX Sports)

Bayern-verdediger spijt van overstap
Het was een onverwachte move van Bayern-München, op de slotdag van de winterse transferperiode. Serdar Tasci werd tot het einde van het seizoen gehuurd van Spartak Moskou. Een succes is dat zéker niet en de Duitser heeft inmiddels spijt. (BILD)