Update: 'Overmars reageert op Italiaanse geruchtenstroom rondom El Ghazi'

Update: 'Overmars reageert op Italiaanse geruchtenstroom rondom El Ghazi'

Gepubliceerd: maandag 25 april 2016 om 18:15ma 25-04-2016 om 18:15

Anwar El Ghazi wordt begeerd door enkele Italiaanse clubs, als we La Gazzetta dello Sport mogen geloven. Internazionale en AC Milan zouden interesse in hem hebben, maar De Telegraaf laat weten dat Inter zich nog niet officieel gemeld heeft bij Ajax.

El Ghazi staat momenteel op de loonlijst van de Amsterdammers, maar kan mogelijk net als zijn voormalige ploeggenoot Ricardo Kishna de stap naar Italië maken. Hij zorgde zelf al voor de nodige roddels in de media, maar vooralsnog is er geen sprake van een concrete toenaderingspoging van Inter.

'Inter heeft zich in elk geval nog niet bij Ajax gemeld. Dus Italiaanse berichtgeving over transfer is hoe dan ook voorbarig', schrijft De Telegraaf. La Gazzetta dello Sport, doorgaans een betrouwbaar medium, meldde afgelopen weekeinde nog dat Ajax in de winter een bod van tien miljoen euro van Milan had geweigerd. Inter zou El Ghazi willen overnemen voor een bedrag van maximaal acht miljoen euro.

Update 18:15: De Telegraaf meldt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars de geruchten rondom El Ghazi heeft ontkracht. Zo is er absoluut geen akkoord bereikt tussen Ajax en Internazionale. "Zelfs geen contact."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Welke club past beter bij El Ghazi?

Inter
40%
AC Milan
60%
(525 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws