Groen licht voor twijfelachtige Real-sterren: Ze zijn honderd procent fit

Groen licht voor twijfelachtige Real-sterren: "Ze zijn honderd procent fit"

25-04-2016 20:55
1

Een meevaller voor Real Madrid in aanloop naar het eerste halve finaleduel tegen Manchester City in de Champions League. De Madrilenen kunnen beschikken over aanvallers Cristiano Ronaldo en Karim Benzema.

Achter de namen van het tweetal stond deze week een vraagteken, maar volgens trainer Zinedine Zidane zijn beide supersterren gewoon inzetbaar tijdens de clash met de Engelsen. Dat liet de Franse oefenmeester weten op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel.

"Ze zijn honderd procent fit", zo vertelde Zidane. "Ze zullen nog enkele tests moeten doorstaan, maar we gaan er vanuit dat ze gewoon inzetbaar zullen zijn. Ze zijn beiden goed hersteld van hun kwetsuurtjes en dinsdag zullen we goed kunnen inschatten hoe ze er daadwerkelijk voor staan. Maar als het goed is verschijnen ze beiden aan de aftrap."

Het duel tussen Real Madrid en Manchester City gaat dinsdag om 20.45 uur van start in het Etihad Stadium. De return van deze eerste halve finale in de Champions League vindt volgende week op 4 mei plaats in Madrid.