PEC wil duidelijkheid: 'De intentie van zowel hem als ons is langer door te gaan'

PEC wil duidelijkheid: 'De intentie van zowel hem als ons is langer door te gaan'

26-04-2016 13:26
1

PEC Zwolle hoopt binnen afzienbare tijd duidelijkheid te hebben over de situatie van Lars Veldwijk. De topscorer van de Eredivisie-subtopper wordt dit seizoen gehuurd van Nottingham Forest. PEC gaat ergens in de komende weken in gesprek over de spits. 

De afgelopen maanden verliep het contact tussen de Nederlandse en de Britse club zeer moeizaam. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Nottingham zonder manager zit. "Mogelijk is die er wél als wij die kant op gaan, maar sowieso willen wij graag weten hoe zij intern tegen de situatie van Lars aankijken", vertelt PEC-directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International. 

Veldwijk heeft in Nottingham nog een meerjarig contract en dus zal de lange aanvaller een flink bom duiten kosten. "De intentie van zowel Lars als ons is langer door te gaan met elkaar, de kans dat het gebeurt schat ik op vijftig procent. Als wij in Nottingham het gevoel krijgen dat we aan een dood paard trekken, zullen we doorschakelen." Veldwijk (24) was dit seizoen goed voor dertien doelpunten in competitieverband.