Ajax maakt selectie voor benefietduel met Real-legendes alvast bekend

Ajax maakt selectie voor benefietduel met Real-legendes alvast bekend

Gepubliceerd: vrijdag 29 april 2016 om 15:12vr 29-04-2016 om 15:12

Een gecomponeerd elftal van Ajax-legendes speelt op zondag 5 juni in Santiago Bernabéu een benefietduel tegen sterren van Real Madrid. Bij de selectie van Ajax zitten veel spelers uit de jaren negentig, waarin de Amsterdammers grote successen boekten. 

Onder meer Edwin van der Sar, Marc Overmars, Ronald de Boer en Clarence Seedorf zijn van de partij, zo maakt Ajax bekend op de clubsite. Aan de kant van Real Madrid hebben in ieder geval trainer Zinedine Zidane, Raúl en Roberto Carlos hun toezegging gedaan. Leo Beenhakker, die als trainer bij beide clubs actief was, is de trainer van Ajax Legends. Sjaak Swart doet dienst als assistent trainer.

De opbrengsten van het duel gaan naar Caritas: een stichting die zich onder andere inzet voor dakloze mensen in Spanje. Informatie over de kaartverkoop volgt nog. Het exacte tijdstip van de aftrap moet nog bekend worden gemaakt.

Selectie Ajax Legends:
Leo Beenhakker (trainer) Sjaak Swart (assistent trainer), Edwin van der Sar, Ronald de Boer, Marc Overmars, Clarence Seedorf, Rob Witschge, Richard Witschge, Kenneth Perez, Nordin Wooter, John Heitinga, Michel Kreek, Martijn Reuser, Kiki Musampa, Finidi George, Michael Reiziger, Aron Winter, Simon Tahamata

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Ajax Real Madrid

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws