'Spurs-manager zit tijdens Oranje-duel op de tribune om aanvaller te bekijken'

'Spurs-manager zit tijdens Oranje-duel op de tribune om aanvaller te bekijken'

28-05-2016 11:38
4

Mauricio Pochettino was vrijdagavond aandachtig toeschouwer bij de interland tussen Ierland en Nederland (1-1). Volgens Engelse media zat de manager van Tottenham Hotspur op de tribune voor Shane Long, spits van Southampton. 

Pochettino, die afgelopen seizoen met Spurs op de derde plaats eindigde in de Premier League en zich daarmee kwalificeerde voor de Champions League, viel met zijn neus op de boter in Dublin. Long (29) tekende na een halfuur voor de enige Ierse treffer van het duel. Van dichtbij prikte de oud-speler van Hull City en West Bromwich Albion de bal voorbij Jasper Cillessen.

Long was afgelopen seizoen tien keer trefzeker in de Premier League namens Southampton. Spurs is momenteel naarstig op zoek naar aanvallende versterkingen. Topscorer Harry Kane is namelijk de enige échte spits in de selectie van de Londense grootmacht. Een vertrek van Long zou een behoorlijke aderlating zijn voor Southampton-manager Ronald Koeman. Ook Sadio Mané en Graziano Pellè dreigen te vertrekken bij The Saints. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie