Dit was de ochtend: Verrassende wending bij Vilhena, De Graafschap in gesprek

Dit was de ochtend: Verrassende wending bij Vilhena, De Graafschap in gesprek

21-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Zeer verrassende wending bij Feyenoord'
Tonny Vilhena blijft bij Feyenoord. De middenvelder had een aflopend contract en Feyenoord communiceerde dat Vilhena definitief zou vertrekken. Er is nu echter sprake van een plotselinge wending. (Algemeen Dagblad)

De Graafschap om tafel met Van Oostveen
De Graafschap gaat nog deze week in gesprek met KNVB-directeur Bert van Oostveen over de gevolgen van de uitspraak van de beroepscommissie. Die oordeelde dat FC Twente in de Eredivisie blijft, waardoor voor de Doetinchemse club het doek viel. Over een mogelijke juridische procedure is nog geen uitsluitsel.

Santos na enorme blunder niet terug naar NEC
Christian Santos hoeft niet terug te keren naar NEC. De spits bleek door een procedurele fout toch niet transfervrij, maar heeft met de club een schikking getroffen over de ontbinding van zijn contract. Naar verluidt heeft NEC een financiële overeenkomst getroffen met de Zuid-Amerikaan. (De Gelderlander)

'Ajax ontvangt officieel bod uit Premier League'
Mike van der Hoorn kan zijn carrière voortzetten bij Swansea City. De Premier League-club uit Wales heeft naar verluidt een officieel bod gedaan op de 23-jarige verdediger van Ajax. Van der Hoorn zelf ziet een vertrek naar Swansea wel zitten. (De Telegraaf)

'PSV gaat EK-ganger verkopen: club meldt zich'
Hjörtur Hermannsson lijkt deze zomer bij PSV te vertrekken. De international van IJsland wordt begeerd door het Deense Brondby IF, dat zich al gemeld heeft bij de eredivisionist. PSV praat inmiddels met de club. (Eindhovens Dagblad)

Eredivisie-bekende mag weg bij FC Kopenhagen: geen transfersom gevraagd
Steve De Ridder mag gratis weg bij zijn club FC Kopenhagen. De Denen wilden enkele weken geleden nog een transfersom verdienen aan de voormalig aanvaller van FC Utrecht en De Graafschap, maar zijn daarop teruggekomen. Een terugkeer naar België ligt voor de hand. (Het Laatste Nieuws)