Dit was de ochtend: Stekelenburg zéér goedkoop, Janssen uit frustraties

Dit was de ochtend: Stekelenburg zéér goedkoop, Janssen uit frustraties

01-07-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Ik ben niet iemand die snel oorlog maakt, maar hoe ik dan reageer...'
Vincent Janssen wil liever vandaag dan morgen AZ verruilen voor Tottenham Hotspur. De spits gooide donderdag de knuppel in het hoenderhok en uitte zijn frustraties, die vooral gaan over zijn prijskaartje. Janssen uit zijn frustraties. (De Telegraaf)

Team Kuipers heeft derde EK-duel te pakken
Björn Kuipers heeft zijn derde EK-wedstrijd toegewezen gekregen. De scheidsrechter heeft zondag de leiding over de kwartfinale tussen gastland Frankrijk en stuntploeg IJsland. Hij geeft om 21.00 uur het beginsignaal. Verwacht wordt dat het zijn laatste wedstrijd is. (RTL Nieuws)

Manchester City uiterst slagvaardig
Manchester City heeft zijn tweede aanwinst van deze zomer vastgelegd. Nolito komt over van Celta de Vigo en tekent een verbintenis voor vier seizoenen in het Etihad Stadium. Eerder werd Ilkay Gündogan al gestrikt.

Newcastle ziet smaakmaker na 157 dagen vertrekken
Het verblijf van Andros Townsend bij Newcastle United blijft beperkt tot een halfjaar. De Engelse aanvaller verkast per direct naar Crystal Palace, dat veel miljoenen voor hem op tafel legt

'Stekelenburg op drempel van zéér goedkope transfer'
Ronald Koeman staat op het punt zijn eerste transfer als manager van Everton af te ronden. Maarten Stekelenburg, die officieel nog altijd onder contract staat bij Fulham, is in aantocht. Er wordt inmiddels een transferbedrag genoemd. (Engelse media)