'Eerste Lukaku maakt overstap naar Serie A: Lazio bereikt akkoord'

'Eerste Lukaku maakt overstap naar Serie A: Lazio bereikt akkoord'

16-07-2016 15:38
1

Het zal niet meer lang duren voordat in ieder geval één Lukaku in Italië speelt. Niet Romelu, maar Jordan Lukaku maakt snel de overstap naar de Serie A. Hij staat dicht bij een overgang naar Lazio Roma.

Het is al langer bekend dat Lazio interesse toont in de linksachter van KV Oostende, maar volgens Italiaanse media is er nu ook een akkoord bereikt tussen de club van Wesley Hoedt, Stefan de Vrij, Ricardo Kishna en Edson Braafheid en de Belgische club. De vraagprijs zou volgens Corrierdo dello Sport en Sky Italia op drie miljoen euro liggen en de club is ook bereid om die som uit te geven aan de Rode Duivel.

Lazio wilde aanvankelijk eigenlijk Adriano Correia weghalen bij Barcelona, maar zijn salariseisen zijn te hoog. Lukaku heeft een veel lager loon én is bovendien een stuk jonger. Na de aankoop van Sergej Milinkovic-Savic bij Genk, is men bij Lazio ook onder de indruk van de jonge talenten in de Belgische competitie. Een officieel bericht over de overgang van Lukaku wordt snel verwacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie