Update: 'Leicester-transfer komt snel dichterbij door geaccepteerd bod'

Update: 'Leicester-transfer komt snel dichterbij door geaccepteerd bod'

26-07-2016 15:15
1

Leicester City is druk bezig op de transfermarkt. De kampioen van Engeland wil namelijk de Pool Bartosz Kapustka inlijven en heeft een miljoenenbod uitgebracht. Sky Sports meldt dat The Foxes 6,25 miljoen euro hebben geboden.

Ajax bekeek de vleugelflitser eerder ook en had Kapustka op het verlanglijstje staan. De negentienjarige Pool lijkt nu hard op weg naar de Premier League, mede doordat Leicester rekening moet houden met een vertrek van Riyad Mahrez. De sterspeler van de regerend kampioen staat op het punt om te verkassen. Arsenal wordt genoemd als volgende bestemming.

Leicester heeft al tijdens het EK informatie ingewonnen bij Cracovia Krakow, de huidige club van Kapustka. Nu heeft de Poolse werkgever van de aanvallende middenvelder dus ook een officieel bod ontvangen. Niet alleen vanuit Nederland is er interesse, ook Everton, Duitse en Spaanse clubs azen op de diensten van de veelbelovende Pool.

Update 15.15: De transfer van Bartosz Kapustka (19) naar Leicester City lijkt in een stroomversnelling te zitten. Het Poolse medium Przeglad Sportowy meldt dat Cracovia Krakow het miljoenenbod (5,5 miljoen euro plus één miljoen aan bonussen) uit Engeland dinsdag heeft geaccepteerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast