Watertanden bij NAC Breda: 'Genot om met dit soort spelers te werken'

Watertanden bij NAC Breda: 'Genot om met dit soort spelers te werken'

06-08-2016 16:58
10

Marinus Dijkhuizen heeft vrijdagavond genoten van zijn NAC Breda. In eigen huis ging de Jupiler League-formatie met een 4-1 zege aan de haal tegen Jong FC Utrecht. Dijkhuizen vond het spel van NAC bij vlagen om van te smullen. 

"Het was een mooie avond. Ik heb genoten van mijn ploeg", vertelt de trainer aan BN DeStem. "Hoewel ik vond dat de eerste drie kwartier matig was. Een soort van plankenkoorts. Ik heb de spelers voorgehouden dat het mooi is om hier te spelen, maar het is wel wennen. Dat zag je in de eerste helft. De 1-0 van Jeff Stans komt precies op het goede moment. Uit een standaardsituatie. Daar trainen we veel op."

"De 2-0 van Dessers wordt voorafgegaan door een geweldige pass van Robbie Haemhouts. Een prachtige goal", vervolgt de oefenmeester. "Bij de tegengoal worden we geslacht in de omschakeling. Daarna hebben we het gelukkig goed afgemaakt."

"Er is veel gebeurd de afgelopen maanden en iedereen was erg nieuwsgierig naar het nieuwe elftal. Dan is het goed om zo te beginnen. Het is voor mij een genot om met dit soort spelers te werken en dit elftal te leiden."