'Inter en De Boer lassen transferstop in: vier tot vijf dagen geen grote deals'

'Inter en De Boer lassen transferstop in: vier tot vijf dagen geen grote deals'

09-08-2016 20:13
28

Frank de Boer gaat deze week nog geen transfers sluiten bij Internazionale. Dat is volgens Sky Sport Italia bepaald op de eerste werkdag van de coach in Milaan.

Omdat De Boer eerst aan zijn nieuwe team wil wennen en wil kijken wat voor spelers hij ter beschikking heeft, is besloten de volgende vier tot vijf dagen geen belangrijke transfers te doen. Nadat de voormalig Ajax-coach de selectie van de Italiaanse club geëvalueerd heeft, wordt bekeken welke zaken gedaan kunnen worden op de transfermarkt.

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat De Boer nog een middenvelder aan zijn selectie wil toevoegen. Luiz Gustavo van VfL Wolfsburg wordt genoemd als belangrijkste kandidaat voor een plek op het verdedigende middenveld, terwijl volgens Portugese media op aanvallende middenvelder annex aanvaller Joao Mario al een gigantisch bod is uitgebracht. In het Italiaanse geruchtencircuit wordt ook de naam van Ajacied Riechedly Bazoer genoemd, maar zijn komst lijkt onwaarschijnlijk door deze uitspraken van De Boer eerder op de dag.

Lees ook: zo gaat de XI van De Boer bij Inter eruit zien