Sensationele terugkeer Van Beukering lonkt: 'Net zo fit als vroeger worden'

Sensationele terugkeer Van Beukering lonkt: 'Net zo fit als vroeger worden'

03-10-2016 07:20
37

Jhon van Beukering gaat voor een sensationele terugkeer in het betaald voetbal. De aanvaller van weleer is hard aan het trainen om fit te worden. Hij speelde in het verleden onder meer voor De Graafschap, Vitesse, NEC en Feyenoord.

In 2012 kwam Van Beukering voor het laatst in actie bij FC Dordrecht. "Maar Jhon mist het voetballen nu", zegt broer Dennis van Beukering tegenover De Gelderlander. "Ook hebben zijn kinderen nu een leeftijd dat ze papa graag willen zien voetballen. Jhon heeft de ambitie om het nog een keer te laten zien."

Van Beukering maakte in totaal 77 goals in zijn loopbaan en wil meer. "Jhon is nu hard in training en wil de komende maanden fit worden", luidt het vervolg van het relaas. "We hebben al contacten met een club in Indonesië. In december gaan we daarheen. Maar misschien zijn er ook in het Nederlandse betaald voetbal nog wel clubs die gebruik willen maken van zijn diensten", hoopt broer Dennis.

"Hij is natuurlijk een ervaren spits die altijd doelpunten heeft gemaakt. Maar we gaan er nu eerst voor zorgen dat hij weer zo fit wordt als vroeger", besluit Dennis van Beukering.