United-aankoop heeft draai nog niet gevonden: Dan is het nog niet genoeg

United-aankoop heeft draai nog niet gevonden: "Dan is het nog niet genoeg"

Gepubliceerd: dinsdag 4 oktober 2016 om 18:07di 04-10-2016 om 18:07

Met 120 miljoen euro is hij de duurst getransfereerde speler ooit: Paul Pogba. De Fransman heeft zijn draai bij Manchester United nog niet echt gevonden. Didier Deschamps, de bondscoach van Frankrijk, denkt er het zijne van. 

"Hij is van club veranderd, hij moet feeling krijgen met zijn nieuwe ploeggenoten. Van Paul verwachten we altijd meer en meer", zo begint Deschamps tegenover Sky Sports. "Als hij een neutrale actie doet, dan is het nog niet genoeg. Van hem verwachten we iedere wedstrijd een assist, dat is te veel. In Paul zijn hoofd zit het goed, hij weet wat hij wil."

Tijdens de laatste twee duels van Manchester United speelde Pogba op het middenveld samen met Ander Herrera. "Ander kan een belangrijke speler voor ons zijn", aldus José Mourinho. "We spelen met vier aanvallende spelers en Paul, die veel verschillende posities inneemt. We willen proberen en creëren. Maar we hebben ook een speler als Ander nodig, want hij is heel snel in het verdedigen. Hij kan ons zekerheid geven, vooral tegen teams die snel en goed kunnen counteren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws