Dit was de ochtend: media schrikken van optreden Oranje, NAC volgt Gudelj-soap

Dit was de ochtend: media schrikken van optreden Oranje, NAC volgt Gudelj-soap

10-11-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Ochtendkranten niet te spreken over optreden Oranje
Het Nederlands elftal speelde woensdag in de oefeninterland met België met 1-1 gelijk en tot een jubelstemming in de Nederlandse media leidde dat zeker niet. Hoofschuddend wordt in de ochtendkranten geconstateerd dat de situatie bij Oranje misschien wel zorgwekkender is dan ooit.

Blind schrijft twee spelers af, Schaars houdt goede hoop
Bondscoach Danny Blind heeft Vincent Janssen en Jeremain Lens zo goed als afgeschreven voor het duel met Luxemburg komende zondag. Stijn Schaars heeft nog wel goede hoop het WK-kwalificatieduel te halen. (ANP)

Ook Engelse media schrikken van Oranje
Ook in het buitenland wordt er met verbazing gekeken naar de teloorgang van het Nederlands elftal. The Mirror komt na de wedstrijd tegen België (1-1) met een uitgebreide analyse over de problemen bij het Nederlands elftal en legt de vinger op de zere plek

Op zijspoor geraakte Slagveer overweegt vertrek
Luciano Slagveer is ongelukkig met zijn reserverol bij sc Heerenveen. Hij gaat in de winter een besluit nemen over zijn toekomst, nu hij amper aan spelen toekomt door de aanwezigheid van Arber Zeneli en Sam Larsson. (Leeuwarder Courant)

NAC volgt Gudelj-soap op de voet
Met grote interesse volgt NAC Breda de inmiddels ontplofte situatie tussen Ajax en Nemanja Gudelj. De club uit Breda kan flink verdienen aan een transfer van de Servische middenvelder. Gudelj was van 2009 tot 2013 actief voor NAC. (BN/DeStem)