Buitenspel: Van der Vaart wordt weer vader, Lukaku papt aan met Nederlandse

Buitenspel: Van der Vaart wordt weer vader, Lukaku papt aan met Nederlandse

Gepubliceerd: dinsdag 27 december 2016 om 18:26di 27-12-2016 om 18:26

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Lukaku op Nederlandse toer
Romelu Lukaku doet het niet alleen goed bij het Everton van Ronald Koeman. Ook op liefdesgebied gaat het de Belgische spits voor de wind, meldt Privé. Het magazine meldt dat Lukaku een Nederlandse vrouw aan de haak heeft geslagen. Het gaat om Sarah Mens, de dochter van televisiepresentator Harry Mens. De twee zouden elkaar hebben leren kennen in Miami. Daar was Lukaku drie maanden geleden op vakantie, terwijl Mens stage liep.

Van der Vaart wordt weer vader
Mooi nieuws voor Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman. De twee verwachten samen een kind. 'Eindelijk kunnen we iedereen vertellen dat we zwanger zijn', schrijft de 24-jarige tophandbalster op Instagram bij een foto van haarzelf, Van der Vaart en zijn zoon Damian. 'We gaan een spannende tijd tegemoet en hopen dat alles goed zal gaan', laat Van der Vaart weten op Twitter.

 

Finally we can tell everyone that we are PREGNANT #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother

Een foto die is geplaatst door Estavana Polman Official Page (@estavana) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws