FC Groningen-reserve weigert aanbieding uit Zuid-Korea: 'Die kans is 100 procent'

FC Groningen-reserve weigert aanbieding uit Zuid-Korea: 'Die kans is 100 procent'

07-01-2017 19:40
5

Danny Hoesen is niet bezig met een vertrek bij FC Groningen. De spits, die dit seizoen vooral op de bank zit in het Noordlease Stadion, vertelt voor de camera van RTV Noord dat hij een aantal aanbiedingen uit het buitenland naast zich neer heeft gelegd. 

"Als de situatie uitzichtloos is moet je verder kijken. Maar ik ga niet zomaar dingen accepteren om maar weg te kunnen", steekt de 25-jarige aanvaller van wal. "Op dit moment is de kans honderd procent dat ik blijf. Er speelt niks. Er zijn twee dingen geweest die ik heb afgezegd. Er was nog een club uit Zuid-Korea. Daar wilde ik persoonlijk niet naar toe. Daar voel ik mezelf nog te veel voetballer voor."

Wedden

Meer odds

Deze jaargang kwam Hoesen tien keer in actie, voornamelijk als invaller. Hij scoorde vier keer. "De trainer is gewoon eerlijk tegen de spelers en ook tegen mij. Het is niet dat hij zegt dat ik totaal geen kans meer krijg. Ik heb helaas mijn plekje verloren na de wedstrijd tegen Heerenveen. En daarna zijn de resultaten gehaald", aldus de oud-speler van onder meer Ajax en Fulham. "Ik zie nog wel perspectief."