NEC wil tienersensatie uit klauwen topclubs houden en informeerde bij Feyenoord

NEC wil tienersensatie uit klauwen topclubs houden en informeerde bij Feyenoord

09-01-2017 16:21
7

Het zeventienjarige NEC-talent Ferdi Kadioglu staat er goed op. Hij staat op de lijstjes van van veel topclubs, weet Voetbal International. NEC wil dan ook graag verlengen. Tegelijkertijd hoopten de Nijmegenaren op de komst van Feyenoord-back Lucas Woudenberg.

NEC wil Kadioglu in ieder geval belonen. "Ik heb Ferdi laten weten dat ik snel met zijn zaakwaarnemer ga praten over een nieuw contract", aldus technisch manager Edwin de Kruijff van NEC. "Niemand had voorzien dat het zo snel zou gaan. Daar willen we hem voor belonen. We willen hem bieden wat hij verdient op basis van zijn prestaties. Ik heb ook het idee dat hij openstaat voor een langer verblijf bij ons."

De Kruijff moet het nodige doen in januari, want tijdens de transferperiode is het geen dag rustig bij NEC. Hij hoopte op Woudenberg. "We hebben met Feyenoord gesproken over Lucas Woudenberg, maar zij waren heel stellig: behalve Warner Hahn mag er niemand vertrekken. Dat is jammer voor ons en jammer voor Lucas, maar ik snap dat wel. Zij proberen kampioen te worden." NEC zoekt nu verder.