Brama: 'Heb de jongens een berichtje gestuurd, daar schrokken ze wel van'

Brama: 'Heb de jongens een berichtje gestuurd, daar schrokken ze wel van'

09-01-2017 22:43
6

Wout Brama rondde onlangs zijn transfer naar FC Utrecht af. De middenvelder verlaat met PEC Zwolle de degradatiezone van de Eredivisie en hoopt met de Domstedelingen in de subtop van Nederland mee te draaien.

Brama speelde half december nog een bekerduel met PEC tegen zijn nieuwe werkgever en ging toen na een discutabele strafschop onderuit met zijn toenmalige ploeg (1-2). "Dat was zeker een penalty", knipoogt Brama nu in gesprek met De Telegraaf. ""Aan het begin van het seizoen moesten we bij PEC allemaal een lijstje invullen met doelen voor dit seizoen. En ik wilde heel graag de beker winnen."

Die droom is dus weer springlevend, nu de middenvelder in Utrecht zit. "We hebben in mijn periode bij PEC goed gepresteerd, alleen het laatste half jaar was natuurlijk wat minder. Maar het is goed om te horen dat ik bij de club wat heb achtergelaten en ik heb er alle vertrouwen in dat PEC zich veilig gaat spelen. Ik ga zondag denk ik wel even kijken bij de thuiswedstrijd tegen Ajax, want ik heb eigenlijk niet eens normaal afscheid kunnen nemen. Ik heb de jongens een berichtje gestuurd dat ik weg zou gaan, en daar schrokken ze wel van."