Dubbel gevoel voor verhuurde Feyenoorder: Ik heb totaal geen angst gevoeld

Dubbel gevoel voor verhuurde Feyenoorder: "Ik heb totaal geen angst gevoeld"

15-01-2017 08:30
4

Warner Hahn maakte zaterdag na lang blessureleed zijn return onder de lat in de Eredivisie. De Feyenoord-goalie is verhuurd aan Excelsior en zag zijn ploeg met 2-0 onderuit gaan op bezoek bij PSV.

Hahn stond na afloop met een dubbel gevoel de pers te woord. "Aan de ene kant is het mooi dat ik na een jaar mijn rentree heb gemaakt. Aan de andere kant verliezen we hier wel vrij kansloos met 2-0", zegt de doelman tegen FOX Sports. Met een aantal goede reddingen liet Hahn zien dat hij een versterking is voor de Rotterdammers.

"Dat is moeilijk om te zeggen, maar ik was er wel vandaag", reageert Hahn. "Ik heb de jongens een beetje kunnen helpen. Ook dat was niet genoeg. Voor Excelsior zijn dit leuke wedstrijden om te spelen, maar niet de belangrijkste. De belangrijke wedstrijden staan de komende weken op het programma. Vandaaag was het een kansloze missie: PSV echt veel beter dan dat wij waren."

In januari 2016 raakte Hahn ernstig geblesseerd aan zijn knie. Daar heeft hij inmiddels totaal geen last meer van, ook niet mentaal. "Ik heb totaal geen angst gevoeld. Het voelde alsof het nooit was gebeurd", besluit hij. Volgend weekend ontvangt Excelsior degradatiekandidaat Go Ahead Eagles in eigen huis.